How the Lean Management Decision Influences the Transportation Cost in the Supply Chain? - Kozak, Tamas
V tomto príspevku je demonštrovaná modelová metóda, ktorá pomáha dosiahnuť výhody najnižších nákladov na rozhodnutia o integrovanom riadení zásob. Jednou z podstatných častí tohto výskumu je, že sa neberie do úvahy iba výsledok štíhlej správy, ale účinky rozhodnutí o kúpe sú integrované do celého maloobchodného dodávateľského reťazca.