Reward Strategy and Practice As a Tool to Retain Employees: Case of Croatia - Galetić, Lovorka
Odmeňovanie ako kľúčový atraktívny nástroj motivácie a udržania si zamestnacov. Súčasný stav a prax odmeňovania v Chorvátsku. Empirický výskum zameraný na 61 stredných a veľkých podnikov v danej krajine. Porovnanie rozdielov v ročnom zárobku chorvátskych krajín s ostatnými európskymi krajinami.