Process Efficiency Analysis of Selected Automotive Companies in Europe - Papousková, Kveta
Príspevok analyzuje ekonomickú situáciu piatich výrobcov automobilov, z ktorých dvaja majú svoje továrne v Českej republike a traja v Nemecku. Úlohou bolo zistiť efektívnosť jednotlivých spoločností s cieľom navrhnúť možné zlepšenia. Použitie analýzy dátovej obálky.