[Recenzija na naukovu monografiju PhDr. Rudolfa Kucharčíka, PhD. "Pro zovnišňu politiku Charľa de Golľa"] - Zubro, Tetyana, 1975-
Recenzia na určujúce názory Charlesa de Gaullea v zahraničnopolitických otázkach. Ideologické zdroje hollizmu. Faktory, ktoré ovplyvnili postavenie Francúzska počas studenej vojny.