<The> Use of Statistical Methods in the Retail Sector Revenues Analysis - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Použitie štatistických nástrojov na analýzu tržieb maloobchodu. Makroekonomický uhoľ pohľadu. Maloobchod ako sektor hrá dôležitú úlohu v zamestnanosti štátu, podielu na tvorbe HDP a na stabilitu ekonomiky. Rozvoj maloobchodných foriem podporil rast predajnej plochy.