Open space kancelárie - prežitok alebo nevyhnutnosť? - Olexová, Cecília, 1976-
Open space kancelárie - charakteristika a typy. Veľkosť pracovnej plochy v open space kanceláriách. Open space kancelárie z pohľadu zamestnávateľa. Open space kancelárie z pohľadu zamestnanca.