Model of Internal Migration: An Extended Neo-Classical Migration Model and Evaluation of Regional Migration Determinants in Poland - Hejduková, Pavlína
Empirické overenie teoretického modelu vnútornej migrácie. Vyhodnotenie vplyvu vybraných determinantov na internú migráciu v Poľsku. Použitie ekonometrickej analýzy od 2003 do 2017 v šestnástich vojvodstvách. Odhad ekonometrického modelu.