Rekondičné pobyty a rehabilitácie zamestnancov v súvislosti so zaradením do rizikových kategórií - Danajovičová, Katarína
Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť zamestnancom bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci a v súvislosti s výkonom práce potreba kategorizácie práce z hľadiska zdravotného rizika. Povinnosti, posúdenie kategorizácie prác a povinnosť poskytovania rekondičných pobytov a rehabilitácií pre zamestnancov v rizikových kategóriách.