Impact of Immigration on Europe and Its Approach towards the Migration (European Union States vs Visegrad Group Countries) - Csányi, Peter, 1978-
Európska utečenecká kríza ako humanitárna kríza. Ťažkosti, ktorým Európska únia čelí pri vytváraní správnej spoločnej migrácie. Azylová politika. Rozdielne prístupy členských štátov k migrácii ako problém.