Postupy a povinnosti zamestnávateľa pri vykonávaní zrážok zo mzdy - Motyčková, Jana
Povinnosti a postupy zamestnávateľa súvisiace s výkonom zrážok zo mzdy. Druhy zrážok, prečerpaná dovolenka, dohody o zrážkach zo mzdy a podklady pre vykonávanie exekučných a podobných zrážok (chýbajúci exekučný príkaz). Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca pri nástupe a ukončení zamestnania, dodatočné povinnosti počas jeho trvania a ukončenie zrážania.