Súbežné pracovné pomery, výkon inej zárobkovej činnosti a obmedzenie zárobkovej činnosti po skončení pracovného pomeru - Rusnak, Slavomíra Andrea
Súbežné pracovné pomery a výkon inej zárobkovej činnosti popri pracovnom pomere u svojho zamestnávateľa. Možnosť obmedzenia zárobkovej činnosti zo strany zamestnávateľa po skončení pracovného pomeru zamestnanca, nároky a záväzky zamestnanca a zamestnávateľa. Zákaz zárobkovej činnosti zamestnanca a činnosti majúcej voči činnosti zamestnávateľa konkurenčný charakter. Porušenie a zánik záväzku zo strany zamestnanca.