Official Site as a Tool of PR - Company Activities - Ponomarenko, Igor V.
Význam reklamy a public relations (PR) v oblasti cestovného ruchu je neoceniteľný. Zatiaľ čo cieľom reklamy je zvýšiť dopyt a predaj produktu cestovného ruchu, ktorý jednostranne ovplyvňuje cieľové publikum, PR - vzťahy s verejnosťou - sú založené na vzájomnej komunikácii s cieľovým publikom, sledujú dlhodobé ciele a vzťahy s verejnosťou poskytujú cestovným spoločnostiam správny obraz a snahu udržiavať pozitívny vzťah spoločnosti. Internet ako prostriedok predaja turistických produktov je na prvom mieste v modernej spoločnosti.