Postavenie ekonomickej kriminality v rámci celkovej kriminality na Slovensku - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Ekonomická kriminalita a jej postavenie v rámci celkovej kriminality na Slovensku. Všeobecná, ekonomická a zostávajúca kriminalita. Vývoj kriminality a eknomické tresné činy. Ekonomická kriminalita na Slovensku od roku 1997.