Macroeconomic Changes in the Structure of GDP Existence of the Structural Transformaion of National Economy - Shtuler, Iryna Yu
Analyzuje sa dynamika zmien HDP krajín EÚ v rokoch 2009-2018. Stanovujú sa ukazovatele charakterizujúce makroekonomické zmeny v štruktúre HDP. Určujú sa základné modely trvalo udržateľného rozvoja národného hospodárskeho systému. identifikácia faktorov, ktoré prispievajú k makroekonomickým zmenám v štruktúre HDP a vzniku „ekonomického rozmachu“. Motivácie pre krajiny, ktoré majú zásadný vplyv na existenciu štrukturálnych zmien.