Lze si v některém z českých měst představit doručování zásilek drony či autonomními vozíky? autonomní vozíky by doplnily bezemisní model - Janckulík, Ladislav
Aký majú tieto technológie prínos? Jednoznačne znižovanie uhlíkovej stopy a zlepšovanie zákazníckej skúsenosti. Drony sú potencionálne nebezpečné, lebo pri ich defekte a páde sú následky ničivé. Autonomné vozíky môžeme využiť v oblastiach s hustou premávkou, alebo v rozsiahlych komplexoch, kde kuriér strávi veľa času chôdzou.