Approaches to Measuring Efficiency - Šefčíková, Denisa
Náklady zdravotnej starostlivosti. Spôsob znižovania nákladov na zdravotnú starostlivosť, najmä v nemocniciach, je vyhodnotiť ich výkonnosť v priebehu času meraním ich produktivity a efektívnosti. Metóda stochastického hraničného prístupu (SFA) a jej hlavná myšlienka a spôsob aplikácie.