Využitie metód viackriteriálnej analýzy pri hodnotení produktov neživotného poistenia - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Hodnotenie produktov neživotného poistenia u vybraných poisťovní pôsobiacich na Slovensku využitím viacerých metód viackriteriálnej analýzy. Hodnotené je poistenie nehnuteľnosti, povinné zmluvné poistenie motorového vozidla a cestovné poistenie. Možnosti využitia viackriteriálnej analýzy pri bežných rozhodovacích problémoch. Porovnanie vybraných produktov poisťovní a zistiť, aká poisťovňa je najvýhodnejšia pre zvolený typ poistenia.