Zloženie komunálnych odpadov na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj zloženia komunálnych odpadov na Slovensku v porovnaní rokov 2010, 2017 a 2018. Rezervy v zhodnocovaní komunálneho odpadu. Metódy analýzy zloženia komunálneho odpadu.