Nový sklad Coca-Coly uleví pražské dopravě - Hubička, Filip
V dohľadnej dobe otvorí Coca-Cola vo svojej pražskej centrále nový automatizovaný sklad. O tom ako nová prevádzka pomôže nielen dodávateľskému reťazcu, ale aj o rôznych cestách, ktorými produkty putujú k zákazníkom, hovorí Jan Turek, šéf riadenia dodávateľského reťazca Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.