Predpoklad nepretržitého pokračovania činnosti podniku v kontexte COVID-19 - Hvastová, Jozefína, 1969-
Vplyv pandemickej krízy na globálnu ekonomiku. Nepretržité pokračovanie činnosti podniku z účtovného pohľadu. Nutnosť prehodnotenia predpokladu nepretržitého pokračovania činnosti podniku z hľadiska dopadu pandemickej krízy COVID-19 v súlade s platnou účtovnou legislatívou na Slovensku.