Application of Selected Methods for Determining the General Value of the Enterprise - Kudlová, Zuzana, 1986-
Ocenenie majetku spoločnosti ako dôležitý ukazovateľ pre spoločnosť a pre verejnosť. Konkurencia. Určenie hodnoty vybranej spoločnosti pomocou vybraných metód ocenenia majetku spoločnosti.