Informačné zdroje finančnej analýzy v podmienkach podniku účtujúceho podľa systému IAS/IFRS - Lukáč, Jozef, 1991-
IAS/IFRS z pohľadu ich pôsobenia v medzinárodnej účtovnej harmonizácii, histórii štandardov a súčastí účtovnej závierky. Proces harmonizácie účtovníctva. Medzinárodné štandardy finančného vykazovania. Účtovná závierka zostavená podľa Medzinárodných štandardov finančného výkazníctva. Informačné zdroje pre hodnotenie finančnej výkonnosti podniku z pohľadu účtovného systému.