Approaches To Quality Assesment in Educational Institutions - Rudášová, Zuzana
Prístupy k hodnoteniu kvality vzdelávacích inštitúcií. Teoretické priblíženie globálneho využívania možností hodnotenia. Prístupu definovania kvality. Charakteristiky jednotlivých metód merania a hodnotenia kvality vysokých škôl. Ukazovatele hodnotenia kvality vo vzdelávacích inštitúciách.