Impact of COVID-19 Pandeme on EU Economic Activity - Potoma, Radoslav, 1992-
Ekonomická aktivita krajín EÚ v roku 2019 vo štvrtom štvrťroku, 2020 za prvý štvrťrok a druhý štvrťrok, kedy sú zavedené určité opatrenia jednotlivých krajín. Zvýšenie financovania ako reakcia na COVID-19. Obehové hospodárstvo ako prispievateľ čistým pozitívnym spôsobom k rastu HDP a tvorbe pracovných miest.