Hodnotenie faktora plodnosti v populačných prognózach Slovenska - Vaňo, Boris
Poukázanie na úlohu plodnosti v populačných prognózach a zhodnotenie presnosti posledných oficiálnych populačných prognóz z pohľadu plodnosti. Porovnanie oficiálnych populačných prognóz z prvej polovice 90. rokov a prognóz konštruovaných po roku 2000. Hlavné vývojové trendy a najväčšie rozdiely.