Zalando má roboty na jemnou práci i největší sorter - Blechová, Eva
Nemecký e-shop Zalando s viac než 2,5 tisícami módnych značiek vo svojom portfóliu rozšíril v roku 2018 svoju 15 člennú medzinárodnú rodinu o Česko a Írsko. Obľubu si získal nielen vďaka širokej palete značiek a množstvu predávaných produktov, ale tiež vďaka vyspelej technológii a komplexnej logistike. Jednou z kľúčových rolí spoločnosti je dôraz na udržateľnosť rozvoja. V rámci stratégie do.MORE spoločnosť definuje ciele a zameranie ako udržateľnosť dosiahnuť. Jedným z nich je transparentnosť dodavateľského reťazca súkromných značiek.