Lékárenské e-shopy doručí léky až domů - Toman, Pavel
Dnes možno na internete objednávať aj volne predajné lieky a potravinové doplnky, ktoré nám privezie kuriér. Logistika spojená s doručovaním liekov na súkromné adresy však nemusí byť jednoduchá a ešte náročnejšie by mohlo byť doručovanie liekov vydávaných na predpis. Internetové lekárne v Česku prešli v posledných rokoch veľkým rozvojom. Niektoré z nich s výhodou využívajú sieť svojich kamenných predajní ako výdajne. Iné sa musia spoliehať len na doručovacie služby.