Sklad v Krušovicích zlevní rozvoz piva - Hubička, Filip
Krušovický pivovar otvoril väčší sklad a spustil výkonnejšiu plechovkovú linku. Nový sklad prinesie zjednodušenie aj zlacnenie logistiky. Podľa vyjadrenia Milana Schramma, riaditeľa výroby pivovarov spoločnosti Heineken ČR do ktorej Krušovice patria, investície povedú k úsporám skladovacích nákladov, aj tých transportných. Pivovar zmodernizoval plechovkovú linku. Hodinová kapacita linky stúpla z 24-tisíc na 32-tisíc plechoviek. Pivo v plechovkách vedie.