Medzinárodné štandardy a ukazovatele hodnotenia inovačnej činnosti - Šefčíková, Denisa
Poukazovanie na rôzne štandardy OECD, ktoré sa používajú na hodnotenie inovácií, vrátane Sprievodcu Oslo, Frascati a Sprievodcu Canbar. Popis hlavných vnútroštátnych systémov posudzovania inovácií, Európsku hodnotiacu tabuľku inovácií a periodický systém inovačných prvkov používaný v Spojených Štátoch. Porovnávacia analýza medzinárodných rebríčkov, akými sú Globálny inovačný index (INSEAD), Globálny index konkurencieschopnosti, Index „Economist Intelligence Unit“ a Globálny inovačný index (USA).