Dachser urychluje investice do oblasti IT - Hubička, Filip
Koronavírusová kríza priniesla spoločnosti Dachser, ktorá má 393 pobočiek v 44 krajinách sveta, radu ekonomických, sociálnych a prevádzkových výziev. Na príklade významného logistického providera, sa v praxi ukazuje ako opatrenia prijímané v boji proti šíreniu covidu-19 môžu urýchlovať vývoj v oblasti technológií alebo organizácie práce.