Do popředí zájmu firem se dostává psychické zdraví lidí - Hejlová, Eva
Pred vypuknutím pandémie covid-19 spoločnosti začali ponúkať zamestnancom zdravotné programy. Wellbeing sa stal nástrojom ako si udržať zamestnancov a nových osloviť. Počas pandémie sa do popredia dostáva zdravie duševné. Rastie tak význam útvarov HR, ktoré by mali ponúkať zamestnancom pomocnú ruku.