Analýza výnosnosti dlhopisových párov na primárnom trhu s dlhopismi - Kaselyová, Paulína, 1995-
Analýza dlhopisových párov na primárnom trhu s dlhopismi a analýza rozdielu výnosnosti. Na základe rovnakých parametrov si všímame akým spôsobom sa mení ich výnosnosť v čase. Sledovanie rozdielov medzi jednotlivými typmi dlhopisov, medzi dlhopismi rozličnej splatnosti a taktiež rozdiely vo výnosnosti dlhopisových párov, ktoré sú emitované pri veľkých objemoch.