Centre for Legal Aid as an Institution Helping People in Personal Bankrupcty - Lukáč, Jozef, 1991-
Centrum právnej pomoci poskytuje právnu pomoc občanom, ktorí pre nedostatok finančných prostriedkov nemôžu využívať iné právne služby. Od 1. marca 2017 sa pôsobnosť strediska významne rozšírila o agendu takzvaného osobného bankrotu, medzi klientov strediska teda patria aj občania čeliaci exekúciám. Hlavné činnosti centra právnej pomoci. Zjednodušené podmienky poskytovania právnej pomoci. Súdy pre rozhodovanie sporov - slovenský súd a súd v inom členskom štáte EÚ. Rok 2019 v číslach.