Trend péče o duševní zdraví zaměstnanců posiluje - Kazdová, Alena
Núdzový stav priniesol do oblasti duševného zdravia nové témy. Práca na diaľku, obmedzenie medziľudských kontaktov a tiež neistota z ekonomických obáv, strach zo straty práce, spôsobili podľa množstva prieskumov nárast depresií a úzkosti.