Přijímat změny a selský rozum tvoří DNA naši firmy - Kazdová, Alena
Česká špičková a dnes aj svetová firma Linet, v lete oslávila tridsiate narodeniny. Zdravotné lôžka značky Linet každý deň pomáhajú zdravotníkom a pacientom na všetkých kontinentoch. Vladimíra Michnová, globálna HR riaditeľka Linet Group SE, v rozhovore prezradila, aké náročné bolo zaistiť počas karantény dodávky lôžok, matracov, či respirátorov do krajín najviac covidom zasiahnutým.