Duševní zdraví začíná otevřenou komunikací a důvěrou - Kazdová, Alena
Pýtali sme sa psychologičky práce Aleny Sehnalové, prečo by firmy a organizácie mali podporovať duševné zdravie svojich zamestnancov? Môžu počítať s vyššou výkonnosťou svojich zamestnancov, ich pozitívnejší prístup k práci, a s lepšími medziľudskými vzťahmi na pracovisku. Posilňuje to vzájomný vzťah zamestnávateľa a zamestnancov a znižuje riziko nebezpečného syndromu vyhorenia.