Digitalizace HR již nelze odvrátit - Sochorová, Petra
Digitalizácia je aktuálny trend vo väčšine podnikateľských sektorov. Pre samotné elektronické podpisovanie zmlúv väčšinou postačí vybrať si webovú platformu, ktorých je na trhu dnes veľké množstvo. Od lokálneho iSmlouva až po celosvetovo používaný DocuSign. Nemilým prekvapením pre mnoho organizácií je zistenie, že navonok vo svojich kľúčových aktivitách môžu byť digitálne, ale pre vnútornú agendu ľudských zdrojov sa im paperless riešenie nepodarí uskutočniť.