Elektronický obchod z pohľadu dane z príjmov - Manová, Eva, 1957-
Právne podmienky obchodovania rovnako v klasických ako aj v elektronických obchodoch sú upravené zákonmi, okrem iného aj zákonom o dani z príjmov. Zdaňovanie elektronického obchodu sa u každého subjektu vykonáva inak (fyzická, právnická osoba). Charakteristika elektronického obchodu a výpočet daňovej povinnosti podľa zákona o dani z príjmov. Rozdiely medzi internetovým obchodom a kamennou predajňou.