Jak zaměstnat cizince v České republice? - Římanová, Hana
Pri zamestnávaní cudzincov je nutné dodržať zákonom striktne daný postup a naviac byť pripravený na možné komplikácie spojené s pandémiou covid-19. Článok poskytuje prehľad krokov, ktoré musí zamestnávateľ zaistiť, pokiaľ sa rozhodne zamestnať cudzinca. Zamestnávanie cudzincov je administratívne náročnejšie než zamestnanie občana Českej republiky.