BILLA se zaměřuje na práci s talenty
Aj počas krízy zostáva nábor a udržanie talentov vo firmách významnou prioritou personálnej stratégie. V spoločnosti BILLA si toto uvedomujú a prácu s talentami - talent managementu venujú veľkú pozornosť.