Vývoj pracovního trhu a jak zvládnout propuštění - Kazdová, Alena
Spoločnosť People Management Forum uskutočnila v auguste online panelovú diskusiu, ktorá sa zamerala na aktuálnu situáciu na trhu práce a predikciu budúcich trendov, a tiež na tému, ako zvládnuť prepúšťanie bez zbytočných chýb.