Capital Maintenance Evolution Using Outputs from Accounting System - Pakšiová, Renáta, 1974-
Model na hodnotenie vývoja udržiavania kapitálu s využitím dostupných účtovných výstupov. Skonštruovaný model a koeficient pre vývoj údržby kapitálu CMEOPNN bol vyvinutý pomocou viacvrstvovej (trojitej) umelej neurónovej siete s prenosom signálu metódou spätného šírenia a aktivačná funkcia je funkcia sigmoidu.