No One Is Safe: The Information Battlefield of the 21st Century - Przybylski, Aleksy
Koncept tzv. falošných správ sa čoraz viac dostáva do povedomia verejnosti. Spôsobila to najmä ruská propaganda okolo Majdanu a následná vojna na Donbase. Stručný opis tohoto prípadu. Autocenzúra v čínskej popkultúre - model informačnej vojny.