Greenfield Investments and their Impact on the Host Country - Barlašová, Terézia
Investovanie do zelenej oblasti ako jedna z foriem vstupu na zahraničný trh. Ekonomiky jednotlivých štátov sa snažia prilákať čo najviac zahraničných investorov na podporu rozvoja ich vlastných ekonomík a inak to nie je ani na Slovensku. Investície na zelenej lúke, ich pozitívne a negatívne účinky. Prehľad investícií na zelenej lúke na Slovensku a výsledné efekty. Vývoj, počet a množstvo ohlásených projektov na zelenej lúke na Slovensku.