Regulace? Ano, ale správně! - Brodani, Jana
Kapitálový trh a jeho podpora prostredníctvom kvalitnej regulácie. Umiestnenie investícií a úspor obyvateľstva do ekonomiky umožňuje rast spoločnosti. Regulácie a ich snaha zabrániť zlyhaniu trhu. Kvalita regulácie jednotlivých štátov a smer, ktorým sa ich trhy uberajú. Zaťažujúce regulačné opatrenia pre rozvoj lokálneho trhu ako regulátorný reporting a gold-plating.