Inteligentní podniková automatizace dokáže optimalizovat celé podnikové procesy a agendy - Tužil, Pavel
Zavedenie inteligentnej podnikovej automatizácie ako obohatenie BPM prístupu o prvky umelej inteligencie a robotizácie. Umelá inteligencia a robotizácie umožňuje plne automatizovať agendy alebo časti procesov. Firemná kultúra ako zástupný znak úspechu automatizácie. Pandémia COVID-19 spôsobuje zvýšenie investícii do automatizácie.