Optimalizácia výrobného procesu v strojárskom podniku - Bosák, Martin, 1967-
Charakteristika výrobného procesu (firma Zetor). Výrobné kroky, operácie pri výrobe. Optimalizácia výrobných procesov. Zhodnotenie optimalizačných návrhov.