Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Konkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu.