Komparácia účtovania zásob "spôsobom A" a "spôsobom B" v podmienkach Slovenskej a Českej republiky - Lukáč, Jozef, 1991-
Problematika účtovných zásob a účtovanie spôsobom A a B. Účtovníctvo zásob z pohľadu zákonov, ktoré sa zaoberajú účtovníctvom v Slovenskej a Českej republike. Účtovníctvo v Slovenskej republike upravuje zákon č. 431/2002 Z. z. Ten upravuje, kto je povinný viesť účtovníctvo, v akom systéme definuje základné pojmy zásob, spôsoby účtovníctva a oceňovania zásob.