Problems of Inclusive Tourism Development in Post-Soviet Countries Case Study of Belarus, Russia and the Ukraine - Barysenka-Klepach, Natallia
Cieľom state je navrhnúť opatrenia na stimuláciu rozvoja inkluzívneho cestovného ruchu v krajinách Bieloruska, Ukrajiny a Ruska. Prekážkou je nedostatok vhodnej legislatívy, nedostatok výskumu a štatistík, nízka úroveň dostupnosti infraštruktúry a k tomu aj informačné, ekonomické a sociálne prekážky.